Къртене и извозване на отпадъци Варна

Къртене И Извозване На Отпадъци В Град Варна И Околността

Имате нужда от къртене и извозване на отпадъци в град Варна и околността, но не знаете към кого да се обърнете? Вюртекс ЕООД се бори за опазване чистотата и съхранението на една по-добра планета, поради тази причина си партнираме с фирми специализирани в областта: изкъртване, извозване и депониране на строителни отпадъци на определените за тази цел места, за да запазим природата чиста от инертни материали за бъдещите поколения!

Къртенето, това е неизбежна част и с него започват останалите дейности свързани с реализацията на проекта за ремонт. Много хора го пренебрегват и започват сами да къртят и премахват стени и конструкции като това се оказва голяма грешка, защото не всичко, което искате може да се изкърти. Ние можем да ви консултираме в правилната посока и да изпълним качествено работата.

Къртене и Извозване на Отпадъци Варна
Извозване на отпадъци и къртене Варна

Друг основен проблем с който ще се сблъскате е извозването и изхвърлянето на строителните отпадъци. За да отстраните ненужните материали с нашата помощ ще пропуснете цялата тежка работа по изкъртване и извозване. Непосилно е за сам човек да се справи, защото трябва да отдели дълги часове на къртовски труд, а това е изгубено време. Доверете се на нашия екип и ние няма да ви разочароваме.

Ние разполагаме с екип от хора и техника за извършване на най-трудната и скъпа работа – къртенето. След като се изкърти ние сами ще почистим обекта от всички строителни отпадъци. Така вие няма да влагате време и усилия в почистване след нас. Можем също така да предложим и пробиване на дупки в бетон, тухла и др. Използваме модерни машини и инструменти за къртене на бетон, замазка, тухла и плочки. Техниката ни е висококачествена с диамантено пробиване и рязане.

Общо казано ние можем да сме вашият доверен експерт за разрушаване на сгради и стари съоръжения. Премахваме блажна боя в баня, независимо колко слоя е тя. Стените остават на бетон готов, за полагане на облицовка от плочки. Ако е дошло време за премахване на старите тапети, но мисълта за свалянето им ви плаши, не се отчайвайте! Ние с удоволствие ще ви помогнем с това начинание. Ще изхвърлим и извозим старите ви мебели, нашите работници разполагат с всякакви инструменти за демонтаж. Можем да почистим, мазета и тавански стаи. Ако се намирате в град Варна и околността, не се колебайте да ни се обадите!

Свържете се с нас

0899142879

vurtexeood@gmail.com

Начини за плащане

В Брой

По Банков Път

Работно Време

Понеделник – Петък: 
08:00 – 17:00

Събота:
08:00 – 14:00

Неделя:
Почивен Ден

10 + 7 =

Call Now Button