Облицовки и Настилки Варна

Облицовки и Настилки В Град Варна И Околността

Изпитвате затруднение с избора на фирма за облицовки и настилки в град Варна и околността? Не се колебайте, ние сме точния избор за вас! При основен ремонт на баня се спазва определена последователност. Първо се изкъртва санитарията и старите плочки. След това се полагат инсталациите. Най-важния процес е лепенето на плочки. Правилно залепените облицовки гарантират облика на вашата баня. С облицовките даващи завършен вид на стените и пода в банята не се прави компромис, защото това е мястото от дома на което се прави най-рядко ремонт. Както не се пренебрегва с качеството на облицовъчни плочи, така не се пренебрегва и с качеството на материали.

Ремонтът на нова или стара баня си е сериозно начинание. Не бива да се прави компромис в избора на качествени материали, цена и изпълнител. Ние ще ви предложим най-добрите материали като хидроизолация, която не е за подценяване и гарантира за предотвратяването на течове, влага и мухъл в съседни помещения. Лепилата и фугиращите смеси, с които работим се съобразяват индивидуално за всеки обект. Ние ще ви предложим голяма гама от фугиращи смеси съобразени с визията на плочките.

Ние можем да ви предложим облицовка с декоративни камъни на част от стените в дневната или коридора. Разполагаме с голям избор от цветове и текстури. Камъкът допринася за създаване на стил и оригинални дизайнерски решения.

Облицовки Варна
Настилки Варна

Също така можем да ви предложим голяма гама от различни видове тапети и корнизи за стени и тавани.

Те могат да бъдат:

  • корниз с орнаменти
  • корниз със скрито осветление
  • подов перваз
  • розетки за таван
  • 3D интериорни панели

Настилките на подовете дават завършен вид на интериора в стаите. За полагането на ламината или паркета в помещението много важно условие е подготовката на добра основа. Ако неравностите са повече от 5мм запълваме дупките със специална саморазливна замазка. Следваща стъпка е монтажа. Основата трябва да бъде равна, суха, добре почистена от камъчета и прах и без кривини.

Нужна е подложка, която се поставя преди ламината. Благодарение на нея паркета се „движи“ и това само по себе си омекотява, шумоизолира и топлоизолира. Аксесоарите към ламината или паркета са желателни. Това са клипси, винт, дюбел, ъгли, тапи, снадки и преходни лайсни. За да не се драска и наранява ламинирания паркет е добре да се почиства със специализирани препарати. Безкрайният набор от възможности ни прави способни да отговорим на нуждите на всеки проект и архитектурен стил.

Ако се намирате в град Варна и околността, не се колебайте, а ни се обадете сега!

Свържете се с нас

0899142879

vurtexeood@gmail.com

Начини за плащане

В Брой

По Банков Път

Работно Време

Понеделник – Петък: 
08:00 – 17:00

Събота:
08:00 – 14:00

Неделя:
Почивен Ден

6 + 4 =

Call Now Button