ОТЗИВИ

Вашето мнение е важно за нас!

Ако искате да получите допълнителна информация за нашите строителни услуги, посетете секцията “Услуги” в менюто на сайта за преглед на нашата строителна дейност! Тук можете да прочетете коментарите на нашите клиенти, да разберете какво мислят за качеството на нашите услуги и цялостното представяне и да откриете защо ние сме едни от най-добрите строителни фирми в град Варна и околността, на които да се доверите в град Варна и околността. Използвали ли сте вече нашата фирма? Не забравяйте да изпратите отзив и да оставите мнението си за нашия екип и предоставената от него услуга!

Вюртекс ЕООД google my business
Verified
Наехме фирмата за шпакловане и боядисване и се справиха чудесно. С удоволствие ги препоръчвам на познатите си във Варна!
Павел Пенчев
Павел Пенчев
8. October, 2022.
Verified
Коректно и професионално отношение към клиентите. Доволни сме от ВиК и Ел. инсталациите, които ни направиха. Препоръчваме!
Alexandrina Kotseva
Alexandrina Kotseva
7. October, 2022.
Verified
Благодарим на фирма Вюртекс за бързата реакция от първия етап на довършителните работи на нашият дом,очакваме с нетърпение и шпакловане,боядисване,облицовки и настилки да бъдат завършени с качеството което те предлагат!!!
Georgi Evdokimov
Georgi Evdokimov
21. June, 2022.
Verified
Наехме строителната фирма за два проекта в град Варна. Цялостен ремонт на къща и цялостен ремонт на апартамент. Работата беше свършена изключително професионално и детайлно. Всичко беше съобразено с нашите изисквания и желания. Много сме доволни!
Teodor Zhekov
Teodor Zhekov
5. June, 2022.
Verified
Използвахме строителната бригада за основен ремонт на апартамент, боядисване и шпакловка в град Варна. Всичко беше свършено изключително професионално изпипано до най-малките детайли. Наистина добра строителна фирма!
Жулиета Василева
Жулиета Василева
27. May, 2022.
Verified
Свършиха много добра работа. Доволни сме от спазените срокове, бързото изпълнение и доброто отношение. Използвахме ги за довършителни работи и изграждане на скрито осветление с гипсокартони.
Nikolay Nikolaev
Nikolay Nikolaev
23. May, 2022.
Verified
Използвахме фирмата за довършителни работи на апартамент и сме много доволни!
Simona Lyubenova
Simona Lyubenova
23. May, 2022.
Verified
Благодаря Ви за добре свършената работа!!!
Георги Николов
Георги Николов
19. May, 2022.
Verified
Фирмата ми беше препоръчана от приятел,когато имах проблем с банята и не можех да намеря читав и най-вече отговорен майстор да я оправи.Препоръчвам и аз с две ръце.Бърза и качествена работа и много детайлно изпипано изпълнение.Всичко,уговорено предварително,беше спазено в точен срок,момчетата работят чисто и най-вече съвестно.
Явор Фъртунов
Явор Фъртунов
17. May, 2022.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Вюртекс ЕООД
Average rating:  
 9 reviews
Меглена Каменова
Oct 10, 2022
 by Меглена Каменова

Съвместната работа с фирмата беше истинско удоволствие. Препоръчвам!

Нели Николова
Jul 22, 2022
 by Нели Николова

Страхотни професионалисти! Наехме фирмата за ремонт на къща - шпакловане, боядисване, лепене на тапети, полагане на подови настилки. Всичко беше свършено както трябва и в срок, дори и допълнителни довършителни дейности в процеса на работата. Препоръчвам с две ръце!

Петя
Jun 3, 2022
 by Петя

Използвахме ги за ремонт на къща. Страхотни професионалисти!

Julieta Vasileva
May 27, 2022
 by Julieta Vasileva

Много коректни!Страхотни професионалисти!Препоръчвам горещо!

Мирослав Иванов
May 23, 2022
 by Мирослав Иванов

Препоръчвам с две ръце строителната фирма. Професионални, коректни, точни. Не вярвах, че съществуват такива бригади, но определено ме опровергаха!

Любомир Костов
Apr 29, 2022
 by Любомир Костов

Много добри!

Жанета Русева
Apr 19, 2022
 by Жанета Русева

Страхотни са, очаровани сме! Със съпруга ми си купихме апартамент наскоро във Варна и ни трябваше фирма, която да постави нашите подови настилки, да се оправят банята и тоалетната, както и други довършителни работи. Всичко беше изпълнено в дадените от тях срокове и то изключително качествено. Момчетата определено си разбират от работата и наистина ви ги препоръчвам!

Мая Стефанова
Mar 4, 2022
 by Мая Стефанова

Страхотно си свършиха работата момчетата. Една от най-добрите фирми на пазара!

Юлиана Андреева
Feb 16, 2022
 by Юлиана Андреева

Наехме ги за монтаж на гипсокартон (окачени тавани, ниши в банята) и си свършиха работата отлично. Определено бих казала, че са едни от малкото коректни фирми във Варна.

Call Now Button