ОТЗИВИ

Вашето мнение е важно за нас!

Ако искате да получите допълнителна информация за нашите строителни услуги, посетете секцията “Услуги” в менюто на сайта за преглед на нашата строителна дейност! Тук можете да прочетете коментарите на нашите клиенти, да разберете какво мислят за качеството на нашите услуги и цялостното представяне и да откриете защо ние сме едни от най-добрите строителни фирми в град Варна и околността, на които да се доверите в град Варна и околността. Използвали ли сте вече нашата фирма? Не забравяйте да изпратите отзив и да оставите мнението си за нашия екип и предоставената от него услуга!

Вюртекс ЕООД google my business
Топ професионалисти!Най-добрата строителна фирма в града!
Stefan Stefanov
Stefan Stefanov
24. December, 2022.
Използвахме фирмата за цялостен ремонт на апартамент. Изключително доволни сме!
Йорданка Стефанова
Йорданка Стефанова
24. December, 2022.
Бързина, качество, коректност, изключителен професионализъм... Екип на който може изцяло да се доверите! Горещо ВИ препоръчвам на всички! Благодарим Ви! Живко Жеков... Вълчи дол
Валентина Жекова
Валентина Жекова
2. November, 2022.
Използвах фирмата за довършителни работи на апартамент ново строителство в град Варна и съм адски доволен. Шпакловане, боядисване, ремонт на баня и тоалетна, окачени тавани, ниши от гипсокартон, всичко беше изпипано до най-малкия детайл. Силно препоръчвам!
Георги Стефанов
Георги Стефанов
13. October, 2022.
С една дума - Професионализъм! В сфера, която много "майстори" нямат отношение към клиента и работата си, Вюртекс ЕООД е изключение. Наех фирмата за монтаж на гипсокартон, шпакловане, боядисване и слагане на ламинат за една стая. Дори и за този малък проект получих абсолютно професионално отношение към работата. Задачите бяха изпълнени бързо, качествено, чисто и с внимание към детайла. Определено препоръчвам!
Georgi Iliev
Georgi Iliev
13. October, 2022.
Наехме фирмата за шпакловане и боядисване и се справиха чудесно. С удоволствие ги препоръчвам на познатите си във Варна!
Павел Пенчев
Павел Пенчев
8. October, 2022.
Коректно и професионално отношение към клиентите. Доволни сме от ВиК и Ел. инсталациите, които ни направиха. Препоръчваме!
Alexandrina Kotseva
Alexandrina Kotseva
7. October, 2022.
Благодарим на фирма Вюртекс за бързата реакция от първия етап на довършителните работи на нашият дом,очакваме с нетърпение и шпакловане,боядисване,облицовки и настилки да бъдат завършени с качеството което те предлагат!!!
Georgi Evdokimov
Georgi Evdokimov
21. June, 2022.
Наехме строителната фирма за два проекта в град Варна. Цялостен ремонт на къща и цялостен ремонт на апартамент. Работата беше свършена изключително професионално и детайлно. Всичко беше съобразено с нашите изисквания и желания. Много сме доволни!
Teodor Zhekov
Teodor Zhekov
5. June, 2022.
Използвахме строителната бригада за основен ремонт на апартамент, боядисване и шпакловка в град Варна. Всичко беше свършено изключително професионално изпипано до най-малките детайли. Наистина добра строителна фирма!
Жулиета Василева
Жулиета Василева
27. May, 2022.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Вюртекс ЕООД
Average rating:  
 10 reviews
Гергана Алексиева
Jan 18, 2023
 by Гергана Алексиева

Топ строителна фирма, изключително съм доволна! Буквално си вършат работата от началото до край и ви връчват ключа накрая без да се занимавате да купувате материали, да излизате от работа заради някакви проблеми и т.н.. Силно препоръчвам!

Меглена Каменова
Oct 10, 2022
 by Меглена Каменова

Съвместната работа с фирмата беше истинско удоволствие. Препоръчвам!

Нели Николова
Jul 22, 2022
 by Нели Николова

Страхотни професионалисти! Наехме фирмата за ремонт на къща - шпакловане, боядисване, лепене на тапети, полагане на подови настилки. Всичко беше свършено както трябва и в срок, дори и допълнителни довършителни дейности в процеса на работата. Препоръчвам с две ръце!

Петя
Jun 3, 2022
 by Петя

Използвахме ги за ремонт на къща. Страхотни професионалисти!

Julieta Vasileva
May 27, 2022
 by Julieta Vasileva

Много коректни!Страхотни професионалисти!Препоръчвам горещо!

Мирослав Иванов
May 23, 2022
 by Мирослав Иванов

Препоръчвам с две ръце строителната фирма. Професионални, коректни, точни. Не вярвах, че съществуват такива бригади, но определено ме опровергаха!

Любомир Костов
Apr 29, 2022
 by Любомир Костов

Много добри!

Жанета Русева
Apr 19, 2022
 by Жанета Русева

Страхотни са, очаровани сме! Със съпруга ми си купихме апартамент наскоро във Варна и ни трябваше фирма, която да постави нашите подови настилки, да се оправят банята и тоалетната, както и други довършителни работи. Всичко беше изпълнено в дадените от тях срокове и то изключително качествено. Момчетата определено си разбират от работата и наистина ви ги препоръчвам!

Мая Стефанова
Mar 4, 2022
 by Мая Стефанова

Страхотно си свършиха работата момчетата. Една от най-добрите фирми на пазара!

Юлиана Андреева
Feb 16, 2022
 by Юлиана Андреева

Наехме ги за монтаж на гипсокартон (окачени тавани, ниши в банята) и си свършиха работата отлично. Определено бих казала, че са едни от малкото коректни фирми във Варна.

Call Now Button