ОТЗИВИ

Вашето мнение е важно за нас!

Ако искате да получите допълнителна информация за нашите строителни услуги, посетете секцията “Услуги” в менюто на сайта за преглед на нашата строителна дейност! Тук можете да прочетете коментарите на нашите клиенти, да разберете какво мислят за качеството на нашите услуги и цялостното представяне и да откриете защо ние сме едни от най-добрите строителни фирми в град Варна и околността, на които да се доверите в град Варна и околността. Използвали ли сте вече нашата фирма? Не забравяйте да изпратите отзив и да оставите мнението си за нашия екип и предоставената от него услуга!

Вюртекс ЕООД google my business
Моят опит с екипа на Вюртекс, които ни помогнаха със създаването и преобразяването на нашия офис, беше просто невероятен. От самото начало до края на проекта те бяха изключително бързи, отзивчиви и идейни. Не само че се справиха с всичко в срок, но и го направиха с изключително внимание към детайлите и качеството на работата. Страхотни професионалисти, към които бихме се обърнали отново при нужда.
Mariana Paneva
Mariana Paneva
22. March, 2024.
Благодарим на фирма Вюртекс за професионализма и доброто отношение към клиентите си. Направихте нашият мечтан дом реален.
Яна Александрова
Яна Александрова
11. February, 2024.
Коректни,професионалисти във всяко отношение,останах изключителна доволна от работата за която бях ги наела.Страхотни са. Препоръчвам с две ръце
Qna Ivanova
Qna Ivanova
18. August, 2023.
Топ професионалисти!Най-добрата строителна фирма в града!
Stefan Stefanov
Stefan Stefanov
24. December, 2022.
Използвахме фирмата за цялостен ремонт на апартамент. Изключително доволни сме!
Йорданка Стефанова
Йорданка Стефанова
24. December, 2022.
Бързина, качество, коректност, изключителен професионализъм... Екип на който може изцяло да се доверите! Горещо ВИ препоръчвам на всички! Благодарим Ви! Живко Жеков... Вълчи дол
Валентина Жекова
Валентина Жекова
2. November, 2022.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Вюртекс ЕООД
Average rating:  
 11 reviews
Милена Петрова
May 27, 2024
 by Милена Петрова

Много съм доволна от екипа. Изпипват си работата до най-малките детайли!

Гергана Алексиева
Jan 18, 2023
 by Гергана Алексиева

Топ строителна фирма, изключително съм доволна! Буквално си вършат работата от началото до край и ви връчват ключа накрая без да се занимавате да купувате материали, да излизате от работа заради някакви проблеми и т.н.. Силно препоръчвам!

Меглена Каменова
Oct 10, 2022
 by Меглена Каменова

Съвместната работа с фирмата беше истинско удоволствие. Препоръчвам!

Нели Николова
Jul 22, 2022
 by Нели Николова

Страхотни професионалисти! Наехме фирмата за ремонт на къща - шпакловане, боядисване, лепене на тапети, полагане на подови настилки. Всичко беше свършено както трябва и в срок, дори и допълнителни довършителни дейности в процеса на работата. Препоръчвам с две ръце!

Петя
Jun 3, 2022
 by Петя

Използвахме ги за ремонт на къща. Страхотни професионалисти!

Julieta Vasileva
May 27, 2022
 by Julieta Vasileva

Много коректни!Страхотни професионалисти!Препоръчвам горещо!

Мирослав Иванов
May 23, 2022
 by Мирослав Иванов

Препоръчвам с две ръце строителната фирма. Професионални, коректни, точни. Не вярвах, че съществуват такива бригади, но определено ме опровергаха!

Любомир Костов
Apr 29, 2022
 by Любомир Костов

Много добри!

Жанета Русева
Apr 19, 2022
 by Жанета Русева

Страхотни са, очаровани сме! Със съпруга ми си купихме апартамент наскоро във Варна и ни трябваше фирма, която да постави нашите подови настилки, да се оправят банята и тоалетната, както и други довършителни работи. Всичко беше изпълнено в дадените от тях срокове и то изключително качествено. Момчетата определено си разбират от работата и наистина ви ги препоръчвам!

Мая Стефанова
Mar 4, 2022
 by Мая Стефанова

Страхотно си свършиха работата момчетата. Една от най-добрите фирми на пазара!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Call Now Button