Сухо Строителство Варна

Сухо Строителство В Град Варна И Околността

Колебаете се дали да прибегнете към сухо строителство за вашия проект? При това темпо на разхищаване на водни ресурси сухото строителство може успешно да замести традиционното такова. Този вид строителство също така дава възможност за реализация на неограничен брой детайли, които не могат да бъдат изпълнени по обичайния начин. Сухото строителство покрива всички изисквания за шумо и топлоизолация.

Използването на висококачествени материали в сухото строителство превръща неговото изпълнение в много по-кратки срокове. В този вид строителство използва разнообразие от материали, които са екологично чисти, влагоустойчиви, пожароустойчиви и шумо устойчиви. Монтажа на гипсокартон е много важен процес за сухото строителство.

Съществуват два начина за монтаж на гипсокартон. Първият начин е чрез метална конструкция, а вторият чрез залепяне на листите към основата. Метода зависи от вида на помещението дали е жилищно или търговско, както и от предназначението. Слагането на гипсокартон чрез лепене се използва за стени, при които има минимални неравности. Предимствата на този метод са не само бързината и по-ниския разход, но и възможността от максимално запазване на площа.

Монтирането чрез изграждане на конструкция се използва в случай, че трябва да се покрият стени и тавани с големи неравности или да бъдат скрити различни инсталации тръбни или електрически. Също и за поставяне на изолация от каменна или минерална вата между стената и гипсокартона. Монтажа на конструкция позволява лесен следващ ремонт без къртене и разбиване на стени.

Сухо Строителство Варна
Сухо Строителство

Ето основните услуги с гипсокартон:

  • Изграждане на преградни стени
  • Изграждане на окачени тавани
  • Изграждане на предстенна обшивка
  • Оформяне на отвори за врати
  • Скрито осветление по стени и тавани

Строителството с гипсокартон е предпочитан метод, поради няколко причини:

  • Бърз монтаж на плоскостите от гипсокартон
  • Чиста работа
  • Безвредност за организма
  • Възможности за изграждане и декорация
  • Безупречно гладка основа, върху която лесно се монтират боя, плочки и тапети

Самият гипсокартон се дели на обикновен(бял), влагоустойчив(зелен) и пожароустойчив(червен). Скарите за закрепване на гипсокартона се правят от метални профили. Разпределението на профилите зависи до голяма степен от размерите на самото помещение, там където има скосени тавани е приемливо да се променя тяхната позиция.

Гипсокартона се монтира върху профилите със специални винтове (рапиди), като благодарение на скарата върху тази основа могат да се монтират мебели. Профилите се монтират върху основата с помощта на дюбели и окачвачи. Доверете ни се за вашият ремонт в град Варна и околността и ние ще го извършим качествено и в срок!

Свържете се с нас

0899142879

vurtexeood@gmail.com

Начини за плащане

В Брой

По Банков Път

Работно Време

Понеделник – Петък: 
08:00 – 17:00

Събота:
08:00 – 14:00

Неделя:
Почивен Ден

10 + 14 =

Call Now Button