Шпакловане и Боядисване Варна

Шпакловане и Боядисване В Град Варна И Околността

Колебаете се към кого да се обърнете за качествено шпакловане и боядисване в град Варна и околността? Не се колебайте, ние сме тук за вас! Шпакловката, боядисването и декоративните мазилки допринасят за визията, уюта и лукса. Това са последните операции които се правят, но са първото видимо нещо след влизане в ремонтираното жилище. При шпакловката най-важна е нейната гладкост и издръжливост. Именно от това зависи и нанасянето на равномерния слой боя служещ единствено за декорация след това.

За качествената шпакловка е нужен добър майстор, който да си разбира от работата и начина на полагане на самия материал. За по-добър краен резултат фините шпакловки трябва да се нанесат на тънък равномерен слой, което могат да предложат нашите майстори. Това води до по-гладки повърхности и дават желания резултат. Шпакловките са предназначени за постигане на гладки и прави стени и тавани.

Според състава им могат да се използват в сухи и влажни помещения. Шпакловката е винаги наложителна, особено ако стената трябва да се боядиса или облепи с тапети. Сцеплението е по-добро, а връзката между основата, лепилото и тапета е по-здрава. Ако стената не е шпаклована, грапавините и петната на основата ще прозират. Шпакловките са сухи смеси, които се разреждат във вода или са готови за използване пастообразни вещества.

Шпакловане Варна
Боядисване Варна

Има два вида шпакловки: изравняващи, които позволяват по-дебело и изравнително нанасяне и финишни за завършващ и идеално гладък слой. Боята сама по себе си трябва да бъде издръжлива да не променя цвета и структурата си и да ви служи вярно през годините.

Времето за боядисване зависи от площа, която трябва да се обработи. Когато боядисваме външни обекти като огради, тераси, пейки и други трябва да знаем, че влияние оказват и атмосферните условия. Понякога е нужно преди боядисване да грундираме повърхността като при наличието на дупки се нанася гипс за постигане на абсолютна
гладкост.

Накрая идва ред на самото нанасяне на боя. Това може да стане с четка, валяк или с пръскане. Пръскането е подходящо за по-големи площи, а с четка и валяк се боядисват стаи, апартаменти и къщи, тъй като е по-прецизно. При боядисване в два цвята е необходимо първо да се приключи с единия и тогава да започнем с другия. Ето затова ние можем да ви предложим както качествено изпълнение, така и качествени материали като шпакловъчни смеси, грундове и бои на водещи производители на пазара на строителни материали.

Ако се намирате на територията на град Варна и околността очакваме вашето обаждане!

Свържете се с нас

0899142879

vurtexeood@gmail.com

Начини за плащане

В Брой

По Банков Път

Работно Време

Понеделник – Петък: 
08:00 – 17:00

Събота:
08:00 – 14:00

Неделя:
Почивен Ден

2 + 1 =

Call Now Button